ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

χρηματοκιβωτια πατησια

χρηματοκιβωτια πατησια

Η ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων είναι το Α και το Ω για εμάς. Σας προσφέρουμε μια πληθώρα επιλογών, ώστε να επιλέξετε αυτή που θα σας προσφέρει τη μοναδική σιγουριά ότι τα χρήματά σας, τα κοσμήματά σας και άλλα πολύτιμα και τιμαλφή αντικείμενά σας θα είναι αποθηκευμένα με απόλυτη ασφάλεια.

Διαθέτουμε μια πλήρως ενημερωμένη και εξελιγμένη σειρά χρηματοκιβωτίων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, κατασκευασμένα από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες του εξωτερικού με ξεχωριστή ιστορία και πιστοποίηση στην αντιδιαρρηκτική αντοχή.

Τα εντοιχιζόμενα χρηματοκιβώτιά μας χτίζονται εσωτερικά του τοίχου σας, κάνοντας έτσι πρακτικά δύσκολη την αποπομπή και αρπαγή τους. Φυσικά, το βάθος στο οποίο θα τοποθετηθούν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τις δυνατότητες του τοίχου σας.

Πιο δημοφιλή είναι τα επίτοιχα χρηματοκιβώτια, τα οποία στερεώνονται στον τοίχο ή τοποθετούνται και στο πάτωμα, με την εφαρμογή να πραγματοποιείται μέσα από εσωτερικά μπουλόνια που καθιστούν στην ουσία αδύνατη οποιαδήποτε απόπειρα μετακίνησής τους. Ο μόνος τρόπος για να ξεβιδωθεί ένα επίτοιχο χρηματοκιβώτιο είναι να υπάρχει πρόσβαση στο εσωτερικό του, την οποία διαθέτετε μονάχα εσείς.

Οι επιλογές που σας προσφέρουμε συμπεριλαμβάνουν επίσης επιτραπέζια χρηματοκιβώτια, ερμάρια, θυρίδες ή βαρέως τύπου χρηματοκιβώτια και φυσικά ό,τι άλλο επιτάσσει η περίπτωσή σας. Απλά πείτε μας ποιες είναι οι ανάγκες σας και εξασφαλίστε άμεσα και μια και καλή την απόλυτη ασφάλεια των πιο πολύτιμων προσωπικών αντικειμένων σας!