ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Είναι ωραίο να νιώθετε ασφαλείς και ειδικά κατά τη θερινή περίοδο να σας παίρνει ο ύπνος και να μπαίνει το καλοκαιρινό αεράκι στο δωμάτιο, χωρίς να έχετε καμία άλλη σκοτούρα στο κεφάλι σας. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας θα σας εξασφαλίσουν την μεγάλη πολυτέλεια να μπορείτε να ξαπλώνετε στο κρεβάτι και την ίδια στιγμή να αφήνετε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα που διαθέτουμε στις υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμα σε κομψή εμφάνιση, φτιαγμένα αποκλειστικά από την καλύτερη πρώτη ύλη που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία της ασφάλειας. Ενδείκνυνται για όλους τους χώρους, από σπίτια και εξοχικές κατοικίες, μέχρι οποιασδήποτε μορφής επαγγελματικό χώρο και παραμένουν απαραβίαστα, ενώ παράλληλα προσαρμόζονται στα κουφώματα που υπάρχουν ήδη και έχουν τη δυνατότητα να πτύσσονται ώστε να αφήσουν ελεύθερο ολόκληρο το χώρο σας.

Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μορφής σιδηρουργικές εργασίες, όπως γκαραζόπορτες, σκάλες, κιγκλιδώματα μπαλκονιών, επένδυση παραθύρων, περιφράξεις, πόρτες αυλής, πέργκολες, στέγαστρα και κάθε μορφής ειδικές κατασκευές.

Σας διαβεβαιώνουμε πω όλες οι μεταλλικές κατασκευές μας είναι πλήρως ανθεκτικές, διαθέτοντας υψηλή αντοχή στις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις και στην υγρασία και εγγυώνται την μακρά διάρκεια ζωής τους. Αποστολή μας είναι να ικανοποιούμε και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες!